FTG International bv
Gunt u ons het vertrouwen?
 

Wonen, Recreatie & Financieringen

Het aanvragen van een energielabel, hypotheek of financiering is meer dan alleen een certificaat of overdracht van vermogen. FTG International bv helpt u bij het nemen van beslissingen met uw belang als uitgangspunt. Wij zijn een luisterend oor, helpen bij de soms lastige en emotionele fase van het verkopen en kopen van een nieuw thuis.




Energielabel aanvragen?
Plan zelf direct een afspraak in. Onze inspecteurs komen door heel Nederland de officiële inspectie uitvoeren!
Het officiële energielabel  is 10 jaar geldig

Afspraak inplannen

Over ons
FTG International bv is een werkmaatschappij op het gebied van Wonen, Recreatie en Financieringen. Onze adviseurs zijn gediplomeerd en gecertificeerd volgens de nieuwste Europese CEN-normen. Wij hebben een landelijke dekking en werken ook 's avonds en in het weekend.



Landelijke dekking

 

€  379,00  All-In    (Incl. BTW)

 

Gecertificeerde inspecteurs

 

-  De zekerheid van een afspraak met vakbekwame inspecteurs

-  U bepaalt zelf wanneer het u uit komt

-  Ook  ‘s avonds en in het weekend

-  U ontvangt de factuur na officiële registratie

 

Ongeacht de afmeting van de woning (wij rekenen geen bijkomende kosten). Dit is inclusief registratie in EP-Register (RVO).

Voor uw eigen administratie ontvangt het geregistreerde energielabel samen met de factuur. Het energielabel is 10 jaar geldig.

 

Onze inspecteurs zijn gediplomeerd en werken onder de strikte kwaliteitseisen van de NTA8800 en de BRL9500 (Europese CEN-normen). De inspecteur registreert het energielabel in de landelijke database van de Rijksoverheid.

 






© Copyright 2023  |  FTG International bv  |  KvK/ CoC: 59367172  |  BTW/VAT: NL 8534.43.828.B01  |  M energielabel@ftg-international.com