FTG International bv
Gunt u ons het vertrouwen?
 

Landelijke dekking

   Met FTG International bv heeft u  

-  De zekerheid van een afspraak met vakbekwame inspecteurs

-  Bepaalt u zelf wanneer het u uit komt

-  De mogelijkheid om ook  ‘s avonds
    en in het weekend een afspraak te maken
-  Na de officiële registratie in het EP-Register de factuur van ons   

   ontvangen


Hoe werkt het?

De woning wordt geïnspecteerd door een gediplomeerde en gecertificeerde inspecteur. De inspecteur loopt samen met u de woning door en noteert daarbij de benodigde gegevens nauwkeurig. Daarna wordt er een officieel rapport opgemaakt en wordt de woning na goedkeuring aangemeld in het officiële register van de Rijksoverheid.

Wat is een woning- energielabel?  

Met een energielabel laat u zien hoe energiezuinig de woning is. Woningen met energielabel A++++ zijn het energiezuinigst, de minst zuinige woningen krijgen energielabel G. Verder is het theoretische energieverbruik in kWh per m² te zien en het aandeel hernieuwbare energie. Op het energielabel is te zien welke energiebesparende maatregelen er nog mogelijk zijn. De inspecteur stelt het energielabel vast met de nieuwe bepalingsmethode NTA8800.


Waarom heb ik een woning- energielabel nodig?  

Voor de verkoop of verhuur van woningen is het verplicht de woning van een officieel energielabel te voorzien. Dit geldt ook als u een huis laat bouwen. De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) controleert of er een definitief energielabel aanwezig is. Bij verkoop of verhuur geen energielabel? Dan kan men een boete krijgen.

Alleen een erkende inspecteur mag de registratie van de woning aanmelden bij EPA (EP-online); het officiële register van de Rijksoverheid. Het energielabel is 10 jaar geldig.


Afspraak maken?

Plan hieronder zelf een afspraak in. Onze inspecteurs komen door heel Nederland de officiële inspectie uitvoeren!

Een energielabel laat zien hoe energiezuinig uw woning is. Met dit inzicht probeert de overheid woningeigenaren te stimuleren om energiebesparende maatregelen te treffen.

Kosten
€  379,00 
All-In  (Incl. BTW)

Ongeacht de afmeting van de woning (wij rekenen geen bijkomende kosten). Dit is inclusief registratie in EP-Register (RVO). Voor uw eigen administratie ontvangt het geregistreerde energielabel samen met de factuur. Het energielabel is 10 jaar geldig.


© Copyright 2022  |  FTG International bv  |  KvK/ CoC: 59367172  |  BTW/VAT: NL 8534.43.828.B01  |  M energielabel@ftg-international.com